3 Blogger Terbaik Menjadi Hero

blogger terbaik

3 Blogger Terbaik Menjadi Hero…HB antara orang yang kagum dengan 3 blogger ini.Mereka hebat,bergaya dan ada nama.Blog mereka terbaik dan mendapat tempat dikalangan para pembaca lama dan baru.Malah menjadi rebutan gadis menawan baik secara terang-terangan maupun diam-diam.Bukan itu sahaja turut menjadi igauan para ibu baik siang atau malam.Maaf bukan rebutan untuk orangnya tetapi kepada pengisian blog yang mereka yang mantop,tip top dan meletop.

Siapakah mereka dan tanpa perlu bersusah payah memang ramai  yang kenal dengan blog dan pemiliknya.Ayuh kita lihat mengapa dan kenapa 3 blogger ini menjadi hero pujaan ramai.Bukan seorang dua.Malah boleh mencecah ribuan orang.

1.Tuan Haji Amir (denaihati.com)

Pemilik Denaihati

Beliau merupakan blogger yang pemurah.Tagline blog ‘Hidupkan Untuk Memberi’ sudah membuktikan beliau seorang yang suka memberi berupa wang tunai,hadiah dan sebagainya untuk para pembaca blognya.Selain itu blogger ini suka membalas kunjungan para pengomen yang datang ke blognya tanpa mengira siapa.HB memang terharu sangat dengan komitmen beliau.

Kehebatan blogger tuan haji Amir lebih terasa dengan tenaga kerja team denaihati.Ini membolehkan entri dalam denaihati ada variasi dan pelbagai gaya penulisan.Terbaik dan tahniah tuan.HB menjadikan tuan adalah Hero dalam arena blogging ini.

 

2.Encik Titan (ahmadfaizal.com)

ahmadfaizal

Encik Titan adalah nama pena online kepada seorang cikgu yang kacak ini.Nama sebenar sama dengan nama blog.Jadi tak perlu pula nak keliru.Kehebatan gaya penulisan Encik Titan amat mengkagum..

Bukti yang jelas kerana boleh mengubah pendirian pembaca kepada pembeli produk-produk affiliate yang dipromosikan.Beliau adalah blogger yang suka blogwalking walaupun sibuk mengurus banyak blog.Banyak tip dan panduan untuk berjaya dalam affiliate diceritakan untuk motivasi para pembaca.Atas dasar itu HB amat teruja untuk menjadikan Encik Titan adalah Hero buat HB.

 

3.Bro Hasrul Hassan ( hasrulhassan.com)

hh

Bro Hasrul Hassan merupakan blogger yang sangat suka berkongsikan ilmu tentang blogspot.Sebab itu blogger ini melekat dengan gelaran Pakar Blogspot Malaysia.Penulisan beliau cukup mantap dan bermanfaat kepada HB.Kerajinan beliau mengemaskini blog lebih dari satu kali sehari sukar untuk diteladani .

Apa yang membuat HB terpanggil untuk membaca blognya kerana ilmu yang dikongsikan itu sangat bagus.Ia seolah-olah guru blogger kepada HB.Selayaknya bro Hasrul Hassan adalah Hero kepada HB.Tahniah dan terima kasih banyak.

 

Kesimpulan dari admin,

Entri ini HB tulis khas untuk menyertai “Contest Blogger Yang Dikagumi dan iannya dianjurkan oleh Nadot.my dan ditaja oleh Ejam Othman & Hey.my).

HB juga berharap ramai lagi turut serta kerana hadiah yang ditawarkan sangat ohsem.Rugi tak cuba dan syarat penyertaan tidak serumit program Giveaway yang biasa kalian jumpa.Cepat sertai sekarang di >>>>SINI

Sekian.Jumpa lagi dan salam penuh motivasi.

33 ulasan

semua berjaya dalam biadang buat duit dalam blog masing-masing.

mereka memang blogger terbaik setakat hari ini...impian nak jadi macam diorang tak kan pudar..hehhe

ini tiga hero banyak hebat maa

tiga2 yang tuan hb listkan ni juga adalah rujukan saya....

Kisah Menyayat Hati Kanak-Kanak Diikat Di Rumah Pengasuh

HB pun dah hantar entry contest yea,mantap!

Saya pun sangat kagumi 3 blogger ini...berjaya dalam bidang masing-masing.

semuga berjaya untuk “Contest Blogger Yang Dikagumi".... hero...heeee

penanda aras bukan setakat kejayaan bikin duit,,ada lebih dari itu ..manfaat kepada orang lain ..

saya tabik spring dengan bro...teruskan.

ya..memang betul maa..

baguslah kalau macam tu...kaum ibu memang benar minat dengan mereka aka blog mereka

terima kasih..rasanya belum lagi la..

puan pun tergolong kaum ibu yang kagum dengan mereka..terbaik la.

dan inilah buktinya si empunya diri dengan apa yang saya katakan dalam entri ini..terima kasih tuan!

3 hero blogger yang hebat..heroinnya siapa pula ya???

maaf..heroin tidak diceritakan buat masa ini..he..he..

tiga tiga ni memang hebat. tak di nafikan lagi :)

betulah kalau macaam tu..

tu la.

memang kagum gak dengan 3 orang tu.

rajin betul diorang, kan?

ya..memang rajin..pembetulan..ada 2 sahaja dan seorang lagi tu adalah bro sendiri..he..he..

memang patut pun mereka ini dijaidkan hero blogger malaysia..hu3

menjadi hebat seperti mereka memerlukan masa... tahniah..

bukan mudah menjadi yang terbaik semua menuju proses kearah itu

termasuk orang yang komen la

memang sangat patut..

perlu bersabar untuk melaluinya..

untuk berjaya mesti melalui kepayahan dahulu

Bloggernya pada tua-tua, kagum pada mereka, Tua semangat Muda..

tua-tua atau otai tu..msaih berbisa

Nice blog and article

thanks dan please come again..


EmoticonEmoticon