Video Hari Deepavali Oleh Petronas

hari depavali

Video Hari  Deepavali Oleh Petronas…Syarikat besar seperti Petronas amat dipuji kerana berjaya menghasilkan pelbagai iklan menarik sempena hari perayaan.Baru-baru ini ada iklan tentang Hari Deevapali sangat mengujakan.Iklan ini telah diupload pada 16 Oktober 2014 yang lepas.Pasti menarik dan jom layan.

 

Selamat Hari Depavali 2014

 

Kesimpulan dari admin,

Malaysia adalah negara amat unik.Pelbagai kaum bersatu dan hidup bersama dalam sebuah negara yang harmoni.Jika kalian cintakan kedamaian maka hargailah perpaduan.Betulkan!

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

 

Sokong HB untuk sebarkan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

28 ulasan

Terbaik dan sentiasa terbaik :)

saya suka keyword tersebut..

Petronas tak pernah gagal menghasilkan iklan berkualiti yang mempunyai mesej tersendiri...Tahniah untuk mereka...

Betul..betul..betul...

Ilkan petronas sentiasa terbaik.

Petronas memang suka buat video yang 'touching' my heart gitu

petronas banyak duit
sentiasa dapat sediakan iklan yang baik

Iklan Petronas selalunya berkualiti n sampai maksudnya.

hohoho tak tertengok lagi video nya ini, maklumlah cuti - cuti memang kurang tengok tv kikiki

iklan daripada Petronas memang jarang mengecewakan :)

suka iklan2 petronas. message nye jelas n mudah nk sampai kpd penonton. :)

saya suka iklan mereka

ha..ha..ha..terbaiklah mereka

semoga mereka konsisten berbuat begitu

semoga tidakan mereka dicontohi oleh syarikat pula

itulah kelebihan kalau ada bajet lebih

iklan mereka tidak mengecewakan

tengok kat youtube je pun boleh

senang cerita ,,mereka buat terbaik

itu iklan yang bagus kerana ada mesej

Teringat pulak satu video sorang Pakcik Melayu cakap bahasa Tamil. Fasih sungguh.

best juga video nih. terbaiklah. bukan senang nak buat satu video macam ni.

satu kelebihan dia untuk menggunakan pelbagai bahasa..

dengan kepakaran semuanya akan menjadi mudah..

suka melihat dekat tv apa lagi buka lama youtube..ada selit kisah sebaliknya

sentiana nak tengok bila iklan petronas, tak pernah mengecewakan...

jarang tengok kat TV..tetapi kat youtube selalu la..

iklan yang mereka buat memang terbaik!


EmoticonEmoticon