Simbolik Rahsia Jarum Jam 12

jarum jam 12

Simbolik Rahsia Jarum Jam 12…Rasa-rasanya ramai yang belum tahu tentang perkara ini.Ia adalah unsur simbolik.Rahsia tersimpan bagi orang kaum wanita yang pemalu sifatnya.HB akan bongkarkan juga kerana ia adalah satu ilmu yang mesti diketahui juga oleh si hero.

Jarum jam 12 memang cukup simbolik.Jika kita nak tafsirkan cuba tengok jam jenis analog.Jam digital memang tak bolehlah.Lihat dan perhatikan betul-betul.Jarum jam 12 akan tegak ke atas.Itu yang dimaksudkan oleh para isteri yang berminat dalam bab dot..dot..dot..

Tak semua kerana manusia ada pelbagai jenis.Ada yang ektrem,sedang dan lemah dalam perkara ini.Bagi para isteri yang dalam kategori ektrem dalam bab dot..dot..dot ( maaf tiada unsur direct dalam blog ini) mereka amat mengidam situasi suami mereka supaya dalam jarum jam 12.Lagi tegak lagi bagus.Cinta mereka cenderung ke arah itu.

Cabarannya kini kepada lelaki yang tiada ciri-ciri jarum jam 12.Kebetulan pula berpasangan dengan isteri yang kategori ekstrem dot..dot..dot .Tiada langkah paling baik kecuali cari penawar.

Sebab setiap masalah pasti ada jalan penyelesaian.Jangan biarkan cabaran yang taboo ini menghantui hidup dan seterusnya mengganggu keharmonian rumahtangga.Tolong baca dan dapat ilmu dalam Tips Rumahtangga Bahagia

Sebelum ini HB ada menulis entri Petua Supaya Suami Setia 100% sangat relevan ditukar kepada cara mengikat isteri supaya tak lari. Jangan bertangguh.Dapatkan segera ilmu ini segera di link INI

 

Kesimpulan dari admin

HB percaya hidup dalam berkeluarga terlalu tinggi cabarannya.Baru-baru ini HB terharu dengan kisah sepupu  yang berada dikampung kerana ditinggalkan isteri.Si isteri dikatakan terlalu suka dengan lelaki lebih muda walaupun diri dia sudah beranak tiga.Pelik tetapi ia adalah kisah benar.( tak ada niat nak aibkan sesiapa)

Sekian.Salam motivasi dan kekalkan kemanisan hidup berkeluarga dengan berusaha mendapatkan setiap hari  situasi jarum jam 12.

12 ulasan

Tersipu sekejab membaca.

haha..aku ingat cerita apa la tadi..

ha..ha.. mendalam maksudnya tu

cerita yang penuh simbolik bro..

ingatkan jarum apa la tadi bro..hehehehe

he..he..cerita penuh saspen bro

bujang terbaca , lagi haru ... adeh .

rahsia terbaek untuk dibaca ni

boleh dibaca tetapi jangan dihayati..

boleh juga dikatakan terbaek la bro

it is catchy... itu yg saya comment, tiap kali baca HB punya ayat, is like ada magnet yg boleh buat mata bergerak utk baca ayat yg seterusnya... hmmm :)

terima kasih..PJ..semoga ianya bermanfaat.


EmoticonEmoticon