Salam Aidiladha 1435H Dari Hero Borneo

Salam Aidiladha 1435H Dari Hero Borneo…Dengan kesempatan ini HB mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha  kepada semua pembaca blog yang beragama Islam.Maaf zahir dan batin.Hayati nilai ibadah korban agar kehidupan kita bertambah baik.Kepada jemaah haji yang kini berada  di Mekah,semoga kalian mendapat pahala haji mabrur atau haji akbar.Amin.

 

salam aduladha

 

Kalian yang bercuti raya…selamat bercuti.Orang yang balik kampung dengan memandu kenderaan sendiri tu..hati-hati di jalanraya.Gunakan kebijakan kalian sebagai pemandu berhemah dan bertimbang rasa kepada pengguna jalanraya yang lain.

 

Kesimpulan dari admin,

 

Blog HB tidak bercuti.Proses kemaskini berjalan macam biasa.Aktiviti blogwalking agak perlahan kerana broadband Hotlink yang digunakan kurang stabil.Itulah pengorbanan yang HB lakukan pada masa ini.

 

sedih

 

Sekian.Salam Aidiladha dan jumpa lagi.

8 ulasan

Selamat menyambut hari raya aidil adha HB :-bd

terima kasih tuan.dan selamat hari raya aidil adha juga buat tuan..

Salam Aidiladha untuk rakan ku Hero Borneo yang sentiasa terjah bloh saya. Semoga bro sekeluarga dalam keadaan sihat sejahtera. Qurban tak tahun ini? Kalau Qurban harap-harap apa yang kita lakukan mendapat ganjaran daripada Allah Taala. Insha Allah...

terima kasih bro..tahun ini belum berupaya nak berkorban lagi,,insya Allah tahun mendatang pula

Salam Aidil Adha HB & Selamat bercuti ya..

Salam Adil Adha..hari ini baru ada rasa bercuti

Salam Aidiladha HB. Semoga bersama kita semua beroleh keberkatanNya.. aamiin. :)

ya..amin ya rabbil alamin


EmoticonEmoticon