Hero Borneo Tulis Tentang Yatiadam.com

Hero Borneo Tulis Tentang  Yatiadam.com..HB suka juga nak promosi blog orang lain.Selain tempias itu kena pada diri sendiri dapat juga pembaca lain kenal blog yang HB buat promosi.Kesempatan ini HB nak tulis ringkas tentang blog tersebut.Manalah tahu ada para peserta kontest SEO bonus akhir tahun belum mengenali para penaja.

Yati Adam

Sumber : yatiadam.com

Blog ini kemas kerana template tak banyak iklan.Dengan hosting dan domain yang berbayar maka dapat HB simpul si pemiliknya sangat serius untuk berbisnes.Kejayaan yang lebih besar akan diraihnya nanti.Insha Allah.

Pemiliknya ialah Noor Hayati Adam merupakan pengedar Shaklee yang sah.Kini bergerak aktif ke seluruh dunia kerana perniagaan Shaklee yang beliau usahakan memang bersifat gobal.Sabah dan Sarawak tak ada masalah juga tu.Misalnya ada artikel yang beliau kongsi adalah senarai pengedar sah Sahklee  di kawasan anda

Secara personal HB suka dengan blog ini kerana penyampaikan kontent yang jelas dan tepat.Niche pun kita sedia maklum memang untuk bisnes Shaklee.Bahasa pula memang ringkas dan santai.Dengan niche bisnes Shaklee memang beliau akan berkongsikan ilmu kesihatan,bisnes,motivasi dan sudah tentu tentang produknya.Terbaiklah.

Rasa tak puas nak baca entri Hero Borneo Tulis Tentang Yatiadam

Oh ya.Kalau macam senang tu sahaja.Jom terjah ramai-ramai ke blog yatiadam.com

HB juga sarankan kepada pembaca yang ada hati nak buat perniagaan seperti beliau maka harus menghubunginhya.HB sekadar nak berkongsi kerana orang kata sharing is caring.Tak rugi membuat kebaikan walaupun hanya sedikit.Kalau besar lagilah bagus kerana HB percaya orang yang banyak memberi manfaat adalah orang yang terbaik.

 

Kesimpulan dari admin,

Terima kasih kerana menjadi penaja dan bakal memberi hadiah kepada pemenang yang akan berada di halaman utama Google.com.my melalui carian Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.HB pasti ada juga pemenang yang bakal mendapat point sharing terbanyak di media sosial.Usaha ini bagi HB memberi impak besar sebagai viral promosi bisnes alaf baru.Jadi tak lah bergantung sangat dengan Buat Duit Dengan Google Adsense

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

19 ulasan

promosi bisnes alaf baru ni persaingan lebih sihat kan

Good promo HB...Nanti kita terjah k...

tingkatkan trafik di samping dapat kenal dengan blogger yang baru dalam senarai jejak komen dalam blog kita

ini satu review yang ringkas untuk jenis blog yang giat mempromosikan produk shakle

Cara positif untuk mempromosikan barang,best sebab ianya memberikan hadiah kepada blogger.

sepatutnya lebih baik!

bagus bila ada promo macam ni, sekurang-kurangnya blogger-blogger lain boleh berkenalan :)

terima kasih..ya boleh sama sama ke sana

dapat kenal pun kira bagus juga..

rajin betul hang buat cam gini eh. :)

hadiah itu soal kedua kerana tak semua yang akan dapat hadiah nanti

sebagai aktivit ihsan sesama blogger puteri

ya..macam tu la gayanya.

terima kasih kerana membuat entri khas untuk www.yatiadam.com
akak rasa terharu dan dihargai.. semoha berjaya yr.. kak doakan anda sentiasa sihat dan bahagia selalu.. kesihatan itu kekayaan!

selamat berjaya kepada semua peserta..

wahh..entry yg ringkas tetapi padat dgn info..tahniah YA..
salam perkenalan buat semua bloggers.. sy new dlm bidang ni..sudi2lh dtg melawat..tq
http://ranauhealthyvitamins.blogspot.com

saya mungkin kalah bagi kategori seo untuk contest Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ... tapi yang saya harapkan ialah kategori share.. :)

ya..sama-sama dan mendapat manfaatnya!

ya..salam perkenalan buat erna..terima kasih kerana sudi datang bertandang ke blog ini..


EmoticonEmoticon