Contest SEO Bonus Akhir Tahun Terbaik

Contest SEO Bonus Akhir Tahun Terbaik…Sekarang blogger kembali sibuk.Mereka sibuk untuk menulis artikel tentang Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.Satu contest yang dianjurkan oleh blogger Akma Omar.HB dah hantar penyertaan.Namun kini sibuk dengan promosi dan strategi supaya link tersebut berada di halaman utama Google.com.my

Bonus Akhir Tahun

Bagi HB yang berminat dengan SEO tetapi tak mahir-mahir lagi maka inilah peluang yang ditunggu-tunggu.Bukan setakat nak menunggu untuk menang dan dapat bonus akhir tahun yang lumayan.Tetapi lebih dari itu agar impian besar menjadi Blogger Sepenuh Masa bukan satu igauan semata-mata.Ada sesiapa yang mahu menjadi blogger dengan pendapatan stabil RM5 ribu sebulan?

Soalan cepu emas ini akan menyegarkan minda ramai blogger.Ada terfikir balik alahai macam nak dapat benda ini semua.Belum dapat bagaimana pula nak percaya.

HB ada menemu cara untuk mendapatkannya.Tak lain dan tak bukan ialah SEO.Kemahiran ini merupakan cara terbaik untuk mendapat trafik organik.Satu jenis trafik yang boleh menghasilkan duit jika dapat menukar pembaca kepada pembeli.

Kesimpulan  dari admin

HB tak tulis panjang-panjang kali ini.Mungkin nak mengembalikan mood berblogging selepas rehat beberapa hari.

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

19 ulasan

rm5 ribu sebulan nampak mcm senang je kan..haha..nak dpt rm500 sebulan pun semput ni..haha..sedang berusaha kearah tu...teruskan perjuangan.

kalau dah kuasai ilmunya bro..memang boleh punya

semoga berjaya bro. nak gak belajar ni.hehe.

Semoga berjaya kepada yang sertai kontes ini

sama-sama kita belajar..

ya..termasuk kepada bro ..dah join juga ke..

ini dah sertai contest atau up entri sahaja ...kalau sertai semoga berjaya ya.

berehat eik..bukan semalam ada up entri ker dalam blog ok rest suri tak rest lagi nampak gaya ada banyak kerja yang nak selesaikan.selalu tutup mata duduk sanda dalam 20minit bolehlah lagi..

selamat kembali untuk berblog

ini entri untuk pelampung sahaja..

ada entri yang saya up ..tetapi stok lama

semoga berjaya bro...selagi berusaha ada jalan tu

jalan penuh ranjau dan duri tu..

cuba untuk meluangkan masa untuk menyertai contest ni.

jemput masuk gelanggang bro

Semoga HB berjaya & terus berjaya... aamiin.

terima kasih tuan KK

wow... memang hebat HB.. semoga berjaya... jika ada rahsia kongsikan lah yer....


EmoticonEmoticon