Lelaki Power Idaman Semua Wanita

Lelaki Power Idaman Semua Wanita…Lelaki power bukan pada fizikal semata-mata.Lelaki power adalah pakej kepada seseorang lelaki.Baik fizikal maupun mental.Siapa yang tak nak menjadi lelaki power.Saya sebagai lelaki memang berusaha untuk menjadi hebat,terhormat dan ada harga diri.

 

lelaki power

 

Apa yang kita faham tentang lelaki power.Maaf lelaki power bukan seperti Superman yang guna seluar kecik kat luar.Lelaki power membawa maksud yang menyeluruh dari luaran hinggalah dalaman.

 

Dalam kelurga lelaki power ialah ketua.Orang yang bertanggungjawab terhadap keluarga dari sebarang ancaman atau dugaan.

 

Sebagai seorang suami,lelaki power adalah tunjang kebahagiaan.Si isteri akan puas atas ranjang kerana adanya suami yang power.

 

Tak kurang juga lelaki power ialah lelaki yang sentiasa menjaga maruah dan harga diri.Mereka hebat merancang dan hebat pula melaksanakannya.

 

Kesimpulan dari admin,

 

Apa kata kalian tentang lelaki power.Bagi saya lelaki power ialah lelaki yang berakhlak mulia dan sentiasa ada power untuk menahan kemarahan diri.

 

Sehingga emak saya pesan,sebagai orang lelaki tak boleh panas baran.Nanti wanita tak suka.Tak akan wanita sahaja.Semua orang di sekeliling pun tak suka.Yang suka syaitan kerana dia nak ajak kita ke neraka bersama-sama.

 

Kepada lelaki power yang merokok tu tolong-tolonglah berhenti.Jika nak berhenti boleh baca entri saya bertajuk Panduan Berhenti Rokok Dengan Berkesan.

 

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

15 ulasan

Ini mau kena minta pendapat kaum wanita juga ni. Mcmana yang dikatakan lelaki POWER..

Lelaki Melayu kalau ingat power, kebanyakan mesti ingat power atas katil je. Lain-lain, jarang nak dikaitkan dalam kehidupan harian.

Yupp..betul tu..lagi power, sempurna dalam setiap hal..

kita tunggu pendapat mereka la nie..he..he..

saya harap ianya boleh diubah..salah cara pemikiran mereka tu..

kita mengharapkan begitu hendaknya!

betul tu.. lelaki yg power ialah yg sentiasa cool dan byk bersabar...

ha..ha..terima kasih bro!

Lelaki power ni adalah lelaki yang beriman, bila beriman, kehebatannya adalah menyeluruh.

Beriman seseorang tu bukan dilihat kepada penampilannya, status fbnya atau cakapnya yang nampak islamik tapi bagai mana dia handle diri dan tindakannya ketika diduga dengan rasa marah, kesusahan, sakit dan kepapan.

pendapat yang cukup bagus..terima kasih sis..

lelaki power ni
mak ayah mertua pun suka

Selalu bila bab lelaki power ni org asyik pikir yg tu je... Perkongsian yg menarik bro Hanafi. Power yg meliputi semua aspek...

Lelaki power adalah lelaki yang tahu apa tanggungjawabnya dan dia menunaikannya dengan sebaik-baiknya...

Memang suspen... nak tau ke mana hala tuju entri ni... siap ada ranjang-ranjang tu hhe ingatkan artikel dwasa


EmoticonEmoticon