Kenapa Mesti Obses iPhone 6

Kenapa Mesti Obses iPhone 6…Kehebatan generasi iPhone tidaklah sehebat mana.Namun jenama iPhone yang dipopularkan oleh syarikat teknologi Apple telah mendominasi pemikiran anak-anak muda seluruh dunia.Memiliki telefon jenama ini melambangkan kelas,kualiti dan keunggulan.

 

iPhone6

 

Melihat kepada rekabentuk yang futuristik memang mengkagumkan ramai orang.Tapi tak semua.Bukan semua yang berminat dengan dunia teknologi telefon pintar.Saya macam biasa.Tak begitu fanatik.Bagi saya gajet iPhone 6 tak lebih sebagai telefon pintar.Sebab saya takut dilabelkan terlalu obses dengan gajet ini.

 

iphone 6

 

Saya kalau ada peluang memang ada hati nak memilikinya suatu hari nanti.Sekadar impian tak salah.Jika dah mampu  bolehlah angkat satu.Itu pun kalau harga kena pada masanya.

 

camera-580-90

 

Kalau tengok dengan kamera dia memang cantik.IPhone 6 adalah yang terbaik dalam kelasnya.Ambik gambar memang puas hati.Dah setanding kamera DSLR atau kamera kopak digital.

 

Kesimpulan dari admin,

 

Secara logiknya jangan terlalu obses dengan gajet seumpama ini.Ada perkara yang lebih penting untuk kita lakukan dalam hidup kita ini.

 

Gajet iPhone 6 cuma alat komunikasi yang dikembang luas untuk memudahkan dan mempercepatkan urusan kita.Misalnya membaca info dalam Portal Ilmu

 

Sekian.Terima kasih dan salam motivasi dalam dunia teknologi.

9 ulasan

Ikut spec, iPhone 6 ni lebih kurang sama macam Google Nexus. Tapi, biasalah, Apple ni bab marketing memang bijak.

aku tak obses
lagi pun aku bukannya ada banyak duit
haha

Mmg hebat iphone 6 ni.. tapi saya tak kisahlah.. Hp yg ada skrng ni pun dah ok sgt walau pun bukan iphone. Tp klu dapat best juga.. :)

Jangan biarkan diri obsess dengan sesuatu jenama atau barangan...nanti merana dalam diam. Merana kehabisan duit!

kita boleh contohi cara Apple marketkan blog kita

oh..oh.bagus tu bro!

maksudnya tuan belum tahap obses lagi tu

orang obses sesuai kepada mereka yang berduit..

Sangat minat jenama apple, kalau iphone mampula nak beli tapi apple watch yang baru release baru-baru ni mampu pandang aje la:D


EmoticonEmoticon