Jom Hayati Lagu Kau Boleh

kau boleh

Jom Hayati Lagu Kau Boleh  …Untuk tidak lari dari niche motivasi saya suka berkongsikan satu video klip lagu Kau Boleh.Lagu lama.Saya masih sekolah sudah ada lagu ini.Namun ia adalah lagu evergreen yang sehingga kini masih relevan untuk memotivasi semangat orang.Apa kata kita layan.





10 ulasan

lagu ni memang lagu nostalgia bagi saya. masa darjah 6, cikgu suruh nyanyi hari-hari sebelum masuk ke kelas untuk motivasi UPSR

Walaupn masih baru jgak lagu ni..tetapi seni kata tetap diingati smpai bile2..

Lama tak dengar lagu ni.. skrng baru ingat balik.. :) :)

lagu motivasi terbaik!

seni kata itu yang penting

itu yang best kalau dah ingat balik..layan je tuan

Kita suka jugak lagu ni..words ok melody yang catchy...tapi masih belum cukup nak bagi semangat kot..he..he

nanti kita kongsikan lagu yang lebih power ..

Yeahhhh..memang lagend betul lagu ni...hehe..saya suka lagu ni..

lagu yang mesti untuk didengari ketika down..


EmoticonEmoticon