Gambar SPA Baby Yang Cute

Gambar SPA Baby Yang Cute…Hari ini saya suka nak kongsi gambar-gambar baby cute yang sedang buat SPA air.Mungkin dalam fikiran kita hanya wanita cantik sahaja yang buat SPA.Rupa-rupanya bayi pun boleh.Perkara ini bukanlah sesuatu terlalu baru.Cuma pendedahan sahaja belum gempak.

Jom layan untuk tengok baby cute yang sedang membuat rawatan SPA air.Seronok sakan mereka.Seolah-olah air itu bukan perkara bahaya buat mereka,Yalah.Mereka mana tahu,masih kecik lagi,Yang tahu kita sebagai ibubapa atau penjaga,

spa baby 1

Seronok ke mandi berendam dik ?Hati-hatilah lah ye..jangan terlepas ke bawah.Bahaya menanti..

spa baby2

Baby ini ada selamat sedikit.Tangan kuat pegang pelampung.Kat belakang tu ada juga tangan ‘ajaib’ sebagai langkah keselamatan.

spa baby3

Gambar ini memang seronok nak tengok.Kaum ibu geram tengok baby cute.Kalau kaum bapa pula geram tengok staff yang berbaju pink tu..betul tak?


spa baby4

Yang ni memang seronok sakan mereka.Ada kawan-kawan yang sama baya.Nanti bila dah besar boleh jadi atlit aquatik negara pulak.

spa baby5

Dalam banyak-banyak gambar bayi , ini betul-betul cutelah.Anak orang putih katakan.Dengan kepala botak dan tak bergigi memang cute habis.

p/s : Gambar Ihsan dari Google Image.Kredit kepada penyumbang.


Kesimpulan dari admin

Saya faham ada yang terasa nak dapat baby baru apabila layan gambar baby cute ini.Malah perasaan nak dapat baby juga amat tinggi kepada pasangan yang baru berkahwin  atau lama namun sehingga sekarang belum ada tanda-tanda ke arah itu.

Jangan terlalu emosi pulak.Apa kata baca entri saya yang bertajuk Panduan Sempoi Dapat Cahaya Mata. atau buku di bawah:

senang hamil

14 ulasan

air bersifat mendamaikan...menenangkan, sebab tu bila marah disuruh ambil wuduk :) betulkan HB

memang cute bila baby main air. kita pun jadi geram dengan gelak tawa mereka

Hehe..seronok pulak dia main air tu ekk..

seronok tengok baby sume tu...

lagi best tunjuk gelagat baby kembar swimming ...

boleh buat next post hihi...

ya..memang betul..air dapatkan padamkan api kemarahan

menjadi terapi kepada kita pula kan!

serius..memang seronok!

Hehee.. comel2 semua.. :)

teringin jgak nak bawak anak ke spa baby ni, tapiii...x mampu lagi.hehe

Kecik-kecikl agi dah pergi ke spa, hamboi baby chumellss ni

baby memang comel la tuan..

beli peralatan dan buat kat rumah sendiri..lebih jimat tu!

nanti dah besar ada yang kaki spa atau tauke spa pulak


EmoticonEmoticon