Bina Niche Blog Panduan Hipnosis

Bina Niche Blog Panduan Hipnosis..Setelah meneliti beberapa perkara, saya telah membuat keputusan bijak dan tepat.Saya telah membuat satu blog baru yang khas untuk niche hipnosis.Walaupun saya tahu niche ini amat sengit persaingannya dengan blog-blog dari negara jiran kita.

Para pembaca yang meminati bidang hipnosis boleh melayari blog tersebut.Saya akan kemaskini dengan penulisan sendiri,ceduk cara berhemah dari sumber dipercayai dan perkongsian melalui media sosial.

Tujuan saya memfokuskan niche hipnosis dalam satu blog yang lain supaya mudah untuk saya mengendalikan dengan cara teratur.Blog Hero Borneo ini akan berkongsi  penulisan macam dulu.Campur sahaja apa yang patut.Misalnya perkara yang disukai ramai dan khayalak yang khusus.Namun menetapkan ‘evergreen keyword’ sebagai sumber trafik.

Blog Panduan Hipnosis sudah dipilih subdomainnya.Cuma kandungan sahaja belum lengkap.Ambil masa sedikit.Ada kriteria yang wajib saya penuhi ke dalam entri tersebut.Jumlah ayat mesti menepati kehendak enjin carian.Panjangnya lebih dari 300 patah perkataan.Itu belum termasuk SEO onpage dan offpage.

Dengan mensasarkan trafik organik untuk  blog baru ini, saya berusaha melakukan kajian SEO supaya dapat berada di halaman utama Google.Sebab proses promosi blog saya hanya menggunakan blog yang  lain pula.

panduan hipnosis

Kesimpulan admin,

Jika ada rakan-rakan blogger yang berminat untuk membaca blog panduan hipnosis boleh layari dengan bergaya di SINI

Jangan risau kerana mutu kandungan entri dalam blog itu akan saya pastikan terbaik.Walaupun ramai yang sedar terbaik tidak seperti pakar.

Sekian.Terima kasih dan jumpa lagi serta gembiralah selalu hadapi hidup ini.


p/s : Ingin tahu projek terhebat saya boleh layari denga hati gembira dan bersabar.Segala-galanya bisa terungkai dalam kedai e-buku

22 ulasan

Hero Borneo macam susah ja tajuk hipnosis ini. semoga berjaya ya

bagi yang belum kenal macam susah..bagi saya ia adalah cabaran sebenarnya

Huhu..melangkah satu tapak lagi yer bro..semoga sukses selalu...

Good luck then...

tahniah atas pembinaan blog niche khas yg baharu :)

interesting!tak saba nk tunggu entry2 dari panduan hipnosis!:-)

semoga berjaya bro. Memang buat satu blog niche secara istiqamah lebih bagus untuk jangka masa panjang... moga berjaya

tahniah
nampaknya makin berkembang maju

saya nak mudahkan pembaca sahaja bro

terima kasih kerana bagi sokongan

ha..ha..akan ada harap bersabarlah ye..

saya mengharapkan begitulah kesannya nanti..

semoga blog baru panduanhipnosis bro berjaya. tahniah yer.

Usaha yang sangat baik. Bagus juga ada niche hipnosis ni. Belajar kawal minda serta gunakan kuasa minda kita :)

insya Allah..jika betul dengan cara pasti berjaya..terima kasih tuan!

hipnosis memang bagus untuk dipelajari..banyak kebaikannya

Semoga terus berjaya bro? Lepas ni dah tak update dekat sini ke?

dulu suka tengok celeberti indonisia kuya membuat hipnosis kepada orang ramai

Semoga membawa kebaikan dgn perkongsian yg bermanfaat kpd sesiapa yg memerlukan... aamiin..

this is really gud HB :) bermain dengan minda bawah sedar, i'm trying hard to apply this...


EmoticonEmoticon