Malaysia Bersedih Dengan Kehilangan MH17

Malaysia Bersedih Dengan Kehilangan MH17.Sebagai rakyat Malaysia saya turut terasa dengan nahas MH17 yang dikatakan terhempas di sempadan Ukraine.Ia didakwa telah ditembak oleh pihak penganas pada paras 10,000 kaki.Maha Suci Allah,Malaysia sekali lagi diuji dengan nahas seumpamanya selepas MH730 yang sehingga sekarang belum terjawab lagi misterinya.Lihat video bawah ini:Kesimpulan dari admin

Apa yang kita mampu lakukan sekarang ini ialah berdoa sebanyak yang mungkin supaya waris mangsa MH17 tabah dan kuat menghadapi masa sukar ini.Kepada mangsa yang Islam kita doakan mereka syahid dan syurga tempat mereka.Doakan juga supaya pihak yang bertanggungjawab mendapat balasan segera di dunia ini juga.Amin.

Sekian dan salam takziah buat waris yang tebabit.

7 ulasan

Takziah buat keluarga mangsa... semoga diberi ketabahan kpd mereka semua utk menghadapi tragedi yg mendukakan ini.. Al Fatihah kpd mangsa yg beragama Islam. Al Fatihah... aamiin.

agak terkejut dengan insiden yang berlaku. semoga semua rakyat malaysia dapat bersatu dan tabah menghadapi ujian ini. jemput singgah blog ye. :)
www.kaio.my

semoga mereka diberi kekuatan menghadapi dugaan ini

ya..itu yang sebaiknya!

Semoga ahli keluarga mangsa tabah..satu kelebihan pergi di bulan mulia ini..tinggallah kita di dunia yang sementara ini

harap-harap macam tulah

video tu, betul ke?


EmoticonEmoticon