Dapatkan Bonus Raya Di Denaihati.com

Dapatkan  Bonus Raya Di  Denaihati.com.Memang menarik dan betul-betul gempak hadiahnya.Sudah tentu wang tunai yang cukup lumayan.Jika kalian rasa tergoda apa tunggu lagi.Inilah masa yang paling sesuai untuk bertindak.Peluang untuk berjaya amat terbuka luas.Manalah tahu bonus raya ini bakal menyerikan lagi hari raya yang bakal tiba nanti.

 

 

Cabaran duit raya pada tahun 2014 telah menetapkan 3 cara untuk menang.Setiap kategori mempunyai kelebihan masing-masing.Jika kalian jenis terlebih rajin maka dipersilakan untuk mengambil 3 kategori itu sekaligus.

 

 

Hero borneo2263

 

 

#Cabaran Penulis Komen Mingguan Terbanyak

 

Kategori ini amat sesuai untuk mereka yang kaki komen.Buatlah komen yang terbanyak dan kalian pasti berjaya.Lebih menarik lagi pemenang akan dikira paling banyak komen untuk ke 7 orang setiap minggu.

 

 

#Blog yang paling banyak menarik trafik kepada denaihati

 

Blog yang sememangnya banjir dengan trafik bagus sangat menyertainya.Hadiah menarik menanti kalian.JIka blog kurang trafik maka inilah masanya untuk membuat promosi besar-besaran.Kalau ada masa pingkan entri blog di media sosial.

 

 

#Menulis review entri Denaihati terbaik

 

Wah!.Kategori ini amat bagus untuk disertai  mereka yang mempunyai kemahiran menulis ayat mengoda.Lagi kreatif maka lagi menarik.Saya yakin ramai rakan blogger berkebolehan dalam bab ini.Jadi jangan sia-siakan peluang ini.

 

 

Kesimpulan dari admin.

 

Walaupun hadiah sebagai ganjaran utama tetapi tempias trafik akan kalian nikmati dalam menyertai cabaran duit raya aidilfitri.

JIka rasa sangat berminat apa kata pergi terjah sendiri ke blog Denaihati di link----------> INI

16 ulasan

Denaihati bijak menarik pembaca dan memberi peluang buat blogger. Kategori review tu nampak menarik juga... :)

p/s: Salam Nuzul Al-Quran 1435H buat Hanafi sekeluarga... Bersama kita menghayati dan mengamalkan Al-Quran sebagai rujukan dan panduan dalam kehidupan kita. Semoga kita semua diberkati dan dirahmati Allah SWT agar beroleh kebahagiaan di dunia dan akhirat. InsyaAllah...

Assalammualaikum... bro,

Insaallah moga bro berjaya dalam segmen nie k..

mselim3

Persaingan sihat bagi mendapatkan duit raya..bagus ni dapat improve blogging skill..semoga berjaya..

memang best kalau cuba ni

Ada contest lagi. Boleh lah cuba lagi :D

Jom sertai ramai-ramai. semoga bro juga sukses.

Walaalaikumsalam...saya join segmen komentar terbanyak..terpaksa berkampung di blog denaihati supaya tidak jatuh terlalu jauh

banyak perkara boleh improve..paling penting semangat juang untuk menang!

cubalah bro mana tahu ada rezeki kat situ!

apa tunggu lagi bro..joinlah sekali

terima kasih tuan kerana menjadi penganjur kepada kontest yang hebat ini.

Kalau Caa Ombak Buffet Rmaadhan pun persaingan hebat. Denaihati punya contest lagi lah saya rasa lebih hebat persaingan nya. Hero Borneo dah join?

saya dah join..sekarang tengah berusaha menempat diri pada kedudukan terbaik

terima kasih bro BM kerana amat prihatin dalam soal ini..

Sama-sama pakat kita sertainya, hadiah bonus duit raya menanti setiap peserta...

denai hati yg baik hati.. hehe


EmoticonEmoticon