Jom Kongsi Rezeki Dari Internet

Jom Kongsi Rezeki Dari Internet.Seperti ramai yang sedia maklum rezeki adalah urusan yang terpenting dalam kehidupan kita.Melalui rezeki yang diperolehi baik dalam bentuk material atau spiritual kita wajib mensyukuri dengan cara berkongsikan dengan orang lain.

 

 

Rezeki yang bakal kita kongsikan ini adalah dari internet.Salah satu jenis rezeki berkaitan dengan menjana duit melalui link 8share.Konsep kongsi dan sebarkan itu sendiri telah membantu ramai orang memperolehi duit dengan bermodalkan kerajinan dan kesungguhan.

 

 

rezeki internet

 

 

Setiap perkongsian melalui link 8share  yang kita sebarkan akan memberi pendapatan dalam bentuk RM0.20 dengan setiap satu klik.Selain itu ada juga link yang memberi ganjaran berbentuk point.

 

 

Maklumat lanjut tentang 8share boleh kalian perolehi melalui link yang telah saya sediakan dibawah.Tugas pertama kalian untuk mendapat rezeki dari cara ini ialah dengan mendaftar keahlian di link  8Share--- [KLIK]

 

 

Selepas mendaftar tugas kalian yang seterusnya tak lain dan tak bukan tentunya mempromosi.Kalian mesti aktif berkongsikan link yang diberikan dalam media sosial terutamanya Facebook dan Tweeter.

 

 

Memiliki blog bukan satu syarat utama untuk mempromosi link 8share.Jika ada lebih baik.Malah pada pendapat saya aktif menggunakan media sosial merupakan kunci utama kejayaan mendapat duit dari 8Share.

 

 

Apapun usaha kalian,saya tetap percaya bahawa rezeki jika dikongsikan bersama akan mendatangkan lebih banyak lagi.Jangan ragu-ragu.Mulakan kisah perkongsian anda dengan 8Share dan memjana pendapatan.

 

 

Soal banyak atau sedikit bukan saya yang tentukan.Bukan juga kalian tentukan.Ianya adalah ketentuan Allah SWT.Kalian cuma dituntut untuk berusaha lebih atau sedikit sahaja.Tempoh dada tanya selera!

 

 

Kesimpulan dari penulis

 

Mencari rezeki melalui internet sama seperti dalam dunia nyata.Usaha adalah pokok utama.Perbezaan cuma dalam talian dengan luar talian itu sahaja.

 

 

Keadaan susah atau mudah  sesuatu rezeki memang berbeza antara satu sama lain.Sebab saya percaya apa yang diceritakan dalam e-buku tentang Ketahui Amalan Orang Murah Rezeki! -----Klik Sini!

 

 

Sekian.Jumpa lagi dan salam motivasi.


EmoticonEmoticon