Tulis Blog Tak Macam Pakar SEO Malaysia

Tulis blog tak macam pakar SEO Malaysia.Tak peduli hukum dan syarat mesra SEO.

 

Janji tulis ikut sedap hati sahaja.

 

Ya.Begitulah cara saya tulis blog ini.Saya belasah dengan ayat power yang mudah.Pendek-pendek dan ringkas tahap maksima.Mungkin ada yang fikir macam penulisan anak saya yang berumur 7 tahun.

 

Tulis Blog Tak Macam Pakar SEO Malaysia

 

Anak saya  yang baru nak umur 7 tahun

 

Pedulikan.

 

Apa yang penting mesej sampai.Boleh diterima pakai.Boleh bagi manfaat.Tak buang masa.Janji menghiburkan anda semua.

 

Kalau ikutkan pantang larang SEO tulisan mestilah panjangnya 300 patah perkataan.

 

Arg!.Saya peduli apa.Saya cuma sebar guna media sosial.Pakai Facebook,Tweeter dan Google+

8 ulasan

sekali sekala, malas jugak nk tulis panjang2. dah kalau mesej yg nk disampai boleh disampaikan dengan tulisan yg ringkas, buat apa nk tulis panjang lebar.. yer dok..? bukan orang baca pun kadang2.. hehehe
:)

ya..betul tu bro..kalau dah letih dan topik kurang menarik memang saya baca seimbas lalu sahaja..

Artikel yang padat dan ringkas tapi fokus kepada point yang hendak disampaikan adalah lebih bagus daripada artikel yang meleret2 tapi memberi maksud yang sama..bukan semua orang suka baca artikel yang panjang2..

Belasah je. Itu taktik biasa aku wat.

Hentam sajalah apa-apa janji, apa yang disampaikan diterima dan mudah difahami oleh pembaca. :)

rasa macam bersetuju sahaja dengan komen bro!

cara ini lebih baik daripada copy and paste artikel orang lain!:-bd

kadang-kadang saya takut juga hentam ni bro..takut tersalah pulak orang akan saman malu! |o|


EmoticonEmoticon